perjantai 3. helmikuuta 2012

Jump up, if you feel a little lighter

Nyt sit melkein viimeistä viedään, neljä koetta videstä tehty ja tänään oli vuorossa historia.
Ei oo todellista oikeesti, luin kerran sen alueen hutasemalla läpi koska yllätysyllätys, jäi taas ihan liian viime tippaan. Aamulla jumalaton paniikki että ei helvetti kun en muista mitään.
Kokeessa sit kun sai asetuttuu paikoillee ja sai tehtävälapun kätösiin niin rentoutu: kolme aihetta oli sellasii mistä saisin tehtyy tarvittavat esseet. Huh. Innostuin iha sikana niit esseist ja olin viimesimpien joukossa sitä koetta kirjottelemassa ja jäi oikeesti toooositosi hyvä fiilis kokeesta, ehkä parhaiten on menny tähänastisista kokeista, paitsi no psykaki meni iha jees tosin. Hih, ja sit saatiin enkun kertauksessa iltapäivällä sit ne  KAUAN ODOTETUT esseet, ja kymppihä siel komeili♥ :'3 Kyllä kannatti sen takia öitä valvoo. Nyt kun sais maanantaina tost kokeest ysi puol tai yli, niin automaattisesti tulis kymppi jaksotokariin, mikä onkin ollu tavotteena, hih.

Viikonloppu pyhitettäköön historian tutkielmalle ja enkun sanoille &kieliopille (mm. posessiivi- &refleksiivipronominit, muodollinen subjekti ja ah niin passivi♥) mut tänään sit asenteella save water- drink booze. Pitäähän sitä nyt ku vaimokekin hilaa perseensä tänne peräkorpeen.                                                         ps.

N ja L väittelee. Näin meillä, mites teillä?:DD:D
pps. N:llä aika sulonen köyryselkä, vaikka ite sanonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti