maanantai 17. kesäkuuta 2013

Voi äiti kun tietäsit

 wuhuuu, tällänen postaus on ollu työn alla jo pitemmän aikaa ja sain vihdoinkin aikaiseksi tämän julkaistakkin. Homman nimi on paljastaa faktoi itestä, miten randomei tahansa. Ja varsinkin näit randomei löytyy. Varautukaa maratonipostaukseen.

1.Kun katon jotai ohjelmaa, kopioin siinä näkyvien ihmisten ilmeit. Esim. jos vaik katon huippista ja siin näytetään niit kuvattui kuvii, niin kopioin sen tyypin ilmettä ja iha alitajusesti:D:D


2.Oon mainosten orja, varsinkin ripsiväri, hiusväri, hiuslakka ja meikkivoide/puuteri. Mulle voi syöttää iha mitä tahansa fuulaa, tää täti ostaa kyllä jos näyttää houkuttelevalta.

3.Oon nyt työstäny, ööööhh, ehkä nelisen vuotta nyt Alicia Keysin biisii Fallin', mut en silti oo vielä päässy ekast kertsist eteenpäi.

4. Oon ns luonnollinen flirtti. Se tulee ihan luonnostaan ihmisille puhuessa, ja siitä on syntyny niin monta väärinkäsitystä että en ees jaksa muistaa enää.:D:'D

5. En osaa niistää. Siis ihan oikeesti,  en vaa osaa niistää sillee nenäliinaan.  Ikää 18 v täs moi! :-----D

6. Pelkään hämähäkkei, korkeit paikkoi, ampiaisii (joskus lensi korvaa ), merta, muurahaisii, PELLEI ja mikä oudointa: pelkään sitä et mun pää on ylösalasin. Jos näin käy niin täys paniikki on valmis. Ainii, ja sit pelkään kans veren hajuu.

7. En oo ikinä murtanu tai katkassu luita.

8. Oon riippuvainen huulirasvasta, tulee turvaton olo jos ei oo sitä mukana.

9. Mulla on pakkomielle olla aina ajoissa. Koulussa on pakko olla viimeistää varttii ennen ku tunti alkaa, muute alkaa ahistaa. Tää pätee myöski harrastuksiin ja hermot palaa joskus jos vaikka joku on tapaamisest tai jostai VIISIKIN minuuttii myöhäs....:D:D

10. Stressaan tosi paljon kaikesta, ihmiset ei ymmärrä jos vaikka kehittelen kriisin jostai iha näennäisesti pienestä asiasta. Se vaa on mun tapa.

11. Intuitiolla on mulle tosi suuri merkitys. Jos mulla on joku fiilis jostain asiasta tai ihmisestä, mä melkee aina luotan siihen. Teen myös aika paljo omia johtopäätelmiä, ja esim tällä yhdellä herra rautanaisella oli tapana nauraa niille aina räkäsesti ku kuulemma päättelin ihan omiani:D

12. Kyllästyn mun tukkaan iha kauhee helposti. Nytki on tää punane tukka pitäs saaha taas äkkii vaihtoo. En vaa tiiä minkä väriseks vois enää värjätä ku kaikki nää värit on vähä niiko käyty läpi:D

13. Tykkään tosi paljo kaikist testeist. Olipa se ammatinvalintaa, persoonallisuustestii tai testaa sisäisen retiisisi taso, tää täti tekee !

14. Mulla on yllättävän hyvä hajuaisti, ja yhdistän hajuja aika outoihinki juttuihin. Mm. sellasia kommentteja on tullu sanottua kun "täällä tuoksuu sairaalalle" tai "tää tuoksuu ihan ummehtuneelle bisselle". Ainiin, ja mun kuviksen kirja tuoksui ihan asterix-sarjiskirjoille.

15. Mun aivojen ja suun välillä harvoin on minkäänlaista filtterii. Mun suusta voi kuulla melkeenpä mitä vaan ja läheiset ihmiset on jo tottunu siihen. Myöskin jos vaikka tunnilla on hiljasta, voin vaikka puhjeta yhtäkkiä laulamaan vili vilperiä.

16. Oon tosi kilpailuhenkinen. Täytys aina voittaa tai ainaki olla muita parempi. Varsinkin nyt lukiossa se on korostunu ja ihan pakko olla hyvä mut se on vaa paljo vaikeempaa eli yritys on hullun kovaa.

17. En yhtää tykkää sellasest 'katellaan mitä tapahtuu'- asenteest, vaikka käytänki nykyää paljo tota fraasia. Mun pitää vaa saaha tietää aina missä mennään. Epätietoisuus ei tosiaan oo mun juttu.

18. Mä en mene lääkäriin, en omasta tahdosta. Yleesä ihmisten pitää raahata mut sinne, muuten en menis.
19. Muistan kaikkee sellast nippelitietoo helposti. Esim muistan vieläkin ysiluokan yhteiskuntaopin kirjassa olevan aukeaman missä puhuttiin huumepoliisista. Sivulla oli kuva huumekoirasta. Muistan vieläkin sen piskin nimen mut sivulla olevasta tekstistä ei mitään tietoo. En saanu kokeessa plussaa koiran nimen kertomisesta, kokeilin)::

20. En kestä sitä et jokin loppuu. Oli se sitten telkkarisarja, jokin tietty aikakausi tai ihmissuhde, mulle on tosi vaikeeta päästää irti ja jatkaa. En yleensä tykkää siitä et asiat muuttuu.

21. Mulla on aina ollu usein päänsärkyy mut nyt noin vuoden ajan se on ollu melkein koko ajan jatkuvaa ja argh. Tosin joskus vaa oon niin tottunu siihen et en ees huomaa sitä pariin päivään. Ja ei, en mee lääkäriin kuten on todettu kohdassa 18.

22. Edellisestä kohdasta huolimatta oon varsinainen miss herkkäperse. Vaikka sitä ei ehk uskois ku kattoo mun arpii, haavoi yms mut näin on.

23. Muistan hyvin ihmisten synttärit mut lärvikirjan takia musta on tullu laiskempi niitten kaa ku sielt on niin kätsä tsekkaa ain ihmisten syndet.

24. Huomasin just, et mun soittolistassa on ainakin kuus biisii, jonka nimessä esiintyy sana 'breathe' jossain muodossa.

25. Mulla on menossa aikamoinen fiksaatio syaaninvihreeseen. Se vaa sopii mun tukan kanssa mun mielest ja tykkään siit kauheesti. Turkoosi on kans tosi jees.

26. En voi laittaa herätyskelloo soimaan tasaluvulle kuten esim 8.00 tai 6.20, mä laitan aina 6.32, 7.17 jne.

27. Rakastan kirjakauppoja. Siellä tulee aina niin sellanen viisas ja elävä olo. Ja niitä kirjoja on niin kiva selailla ja kirjojen tuoksu on ihana, hih(---8

28. Jos pelaan esim puhelimella pasianssii ja siin on ns 'alotuspöydällä' on melkee pelkästään punasia tai pelkästään mustia nii alkaa ahistaa ja tulee toivoton olo:D

29. Mun nivelet on aika löysät. Aina jos vähä aikaa istuu ja sit vaihtaa asentoo niin polvet sanoo KRUTS. Myös selkä rusahtelee mukavasti. Kaverit aluks aina friikahtaa mut nyt kun esim luokassa kuuluu rusahdus ni ihmiset on sillee "jaha E taas vaihtaa istuma-asentoo tai verryttelee!" :'--D Tää on muuten erittäin huvitustaherättävää kokeissa täydellisessä hiljaisuudessa.

30. Tykkään tehdä listoja ja suunnitelmia.

31 . Inhoon x-hymiöitä esim. XD, xD ja (x aika lailla sydämeni pohjasta, luultavasti koska joskus pentuna käytin niitä enemmän kun laki sallii. Hrrrr.

32. Oon halunnu isoveljen niin pitkään kun muistan mut se ny on myöhäistä): ei sillä isosiskoki on aaaaaaaivan ihana mut tyylii kaikilla mun kavereilla on joko iso- tai pikkuveliä ja mulla on aina sellanen olo et oon jääny jostain paitsi.

33. Osaan tosi harvoin olla pitkävihainen ja se ärsyttää joskus. Mut sillon kun mut suututtaa ihan TOSISSAAN ja verisesti niin sillon osaan. Pisin vihanpito on ollu ny käynnis kaks vuotta ja mulla ei oo aikomustakaan antaa kyseisille ihmisille sitä tyydytystä et antaisin periksi.

34. Oon tosi huono tekeen päätöksii. Seilaan vaa edestakasin kun en osaa päättää mitään liian pysyvää.

35. Palelen nykyään tosi helposti. Kesälläki saatan nukkuu villasukat jalassa ja normilause onki kaveripiiris et 'hui hemmetti miten kylmät kädet sulla on taas!' ei maha mitää, palan säästöliekillä, sniff.

36. Pystyn nukkuun julkisilla paikoilla ja tää herättää aina ihmetystä ja ihailua ihmisten keskuudessa. Tästä taidosta on ollu apua vapareilla ku on väsyttäny. Mut sit aina vituttaa herätä.

37. Puhun yleesä kauhee nopeesti ja sit meen tosi paljo sanoissa sekasin. Mun pitää saaha asia kerrottuu, muuten se sit vaa unohtuu.

38. Oon saanu perintönä lurppaluomet. Vituttaa ku mulla on niin lyhyet ripset ni sit pitää laittaa kauheesti ripsivärii et ne ei jäis iha mun luomien alle):::

39. Oon päättäny et en lähe lukiosta ennen ku oon saanu ällän enkusta. Ois kyl kiva!(----:

40. Koen paljon deja-vu -hetkiä, mikä on aika jännää mutta myös erittäin hämmentävää:D

41. Nään myös aika paljon unia joissa esiintyy mulle tuttuja ihmisiä ja tuttuja paikkoja. Välillä pitää aina oikee miettii et onko joku muisto oikee vai onks se tullu unesta.

42. Tässä lukiossa ollessa oon laiskistunu hirveesti päässälaskemisen suhteen. Laskin on vaa niiiiiiiiiiiiin kätsä! Täs vähä aikaa sitte matikantunnilla aloin laskee laskimella paljonko on 5/100. Alko jo vähä hävettää...:Dd

43. Kuuntelen nykyään koeviikolla kokeisiin lukiessa kauheen paljo kantrimusiikkia. Älkää kysykö, en todellakaan tiedä miks:D

44. En siedä selityksiä. Jos mokasi niin sit mokasi. Anteeksipyyntö on sata kertaa parempi, selittely vaan vituttaa.

45.En tykkää yhtään puhuu puhelimessa, varsinkaan vähänkään tuntemattomien kanssa. Perhe ja lähimmät kaverit menee mut sit on jo vähä yääääähh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti