keskiviikko 4. tammikuuta 2012

"Saunasta on seksi kaukana"

Otsikko from äikäntunti ja by N taas vaihteeks (emmä sille mitää maha et kun kaks näin viisasta ihmistä laitetaa tunneilla lähekkäin niin tän tasosta älykästä juttuu ja keskusteluu lentää..:D:D:D)

Noniiiiiin mut kouluu on siis lähinnä ollu elämä tän viikon ja voin kertoa että NAHJUSTAA. Unirytmi on kääntyny loman aikana ihan päälaelleen, ennen yökahta ei yksinkertasesti uni tule. Eihän siinä sillee mitää mut pitäs koulussa pysyy hereilläkin...:D

Lisäks tämä päivä on sit väännetty jos jonkinmoista kirjotelmaa. Filosofian essee, enkun essee (jota pitää kyl viel parannella koska ihan persoonaton ja hölömö>': ) ja äikän aine piti jäsennellä kun huomenna tunnilla sit kirjotetaa ja meikä valitsi aiheen "mitä minulle merkitsee olla nainen", ja voin sanoo et kerrankin saa kirjottaa sellasen aineen missä saa käyttää huumoria8D luulis tulevan hyvä.

Huomenna sit K tulee meille yöks, jei♥  Saa mässätä, juoruilla, datata hyvässä seurassa ja sit kattoo Idolsin jenssi-jakson, HUI. Perjantaina sit ei onneks kouluu niin saa nahjustaa ja sit lauantaina näillä näkymin kajaani cityyn med mutsi, saas nähä jos tuo yks apina vastais siihen puhelimee eikä ois sillo vaalas nii vois vaikka nähä sitäki, hemmetti vie( ::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti