lauantai 14. huhtikuuta 2012

"Älä pyyhi nenääsi tuplaturkkiin!"

Eli himassa ollaan vihdoin, pitkä viispäivänen rupeama nusessa on ohi, jee !

Tiistaina oli lähtö seittemältä  aamulla ja öpaut kasilta oltii sit sokos hotel bomban respassa. Siitä sit meijän tet-"ohjaaja" (jota nähtiin tettimme aikana enää vain toisen kerran ja viiden minuutin ajan...) opasti meijät parin huonesiivoojan luo ja sit koska pääsiäissesonki oli just loppunu niin siivoomattomia huoneita oli PALJON. Ei saatu siivota, otettii vaa sängyistä likaset lakanat pois ja pedattiin uudelleen ja tätä tehtiin siis KUUS TUNTIA lukuunottamatta puolen tunnin ruokataukoo. Voin kertoo et oli vähä kuollu olo illalla.  Meijät majotettiin yhteen karjalaiskylän mökeistä joka näytti ulkoopäin seuraavalta:

Sisältä ei tajuttu mitää kuvii ottaa ku oltii nii kuolleita et viskattiin kamat sängyille ja koomattii sit siinä ja unohettii koko juttu:D mut kuitenki se oli semmone et sisäeteinen, minivessa/kylppäri ja sit huone missoli kaks sänkyy, pöytä, peili, telkkari ja yöpöytä.
Tajuttii sit sinä iltapäivänä et meillä ei tulis olemaan mitään tekemistä. Thank god for tv, sillä löydettiin iltapäivänviettotapa:Iskelmäkanava ! Ja mikä pelottavinta, loppuviikosta se ei enää kuulostanu kauheen kuralta. Taitaa se vanhuus iskee näin synttäreiden kynnyksellä..
Myös Emmerdaleen jäi koukkuun ja aika viiestä kuuteen oli pyhitetty oikeen rakkaalle ohjelmalle:

Pikku kakkonen !
Sen voin sanoo et on lastenohjelmat menny hurrrrjasti alamäkeen siitä kun mä olin taapero:

Mutta onneksi jotkut asiat on vielä ennallaan ! :

! ♥

Lapsuuden suuri rakkaus jyrtsy ! ♥

Keskiviikkona sit meijät passitettiin suoraan aamusta taas samoihin puuhiin kun edellisenä päivänä ja meijät lähetettiin ihan siivousosaston pääjehun kanssa siivoileen joka sit nipotti joka helvetin rypystä ja rutusta ja ykski sänky piti pedata VIIS KERTAA ennenku se rouvalle kelpas. Sitä sit kuus tuntii taas ja iltapäivällä oli fiilikset seuraavat:

Tiiän, oon söpö.


Torstaina sit saatiin olla keittiössä, tiskailtiin, vietiin roskia ja tyhjiä pahvilaatikoita, tarkisteltiin kylpylän pukkareiden kaappien lukkoi, vietii tyhjii ( sniff>: ) viinapulloi jajajajajaaaaa. Sit mentii duunin jälkee käymään kävellen keskustassa tankkaamassa ruoka- & juomavarastoi ja löyettii oikee aarreaitta, mis oli angry birds- limuu ja GUARANAA !!!! Ihanaa, en ollu saanu juua sitä brasilianreissun jälkeen('8
Sit käytii samalla reissulla kuvausreissulla bomban ympäristössä:
iha jees lammikko....


sit K näpsi kuvii mun ah niin ihanasta nassusta:Ehin vaihtaa vaatteita...:D

ja sit pakollinen söpöstelykuva:
Perjantai ja tää päivä meni sit sikanopeesti, hektistä oli kun kauheit laumoi ihmisiä tuli uimaan ja syömään yms, ja nyt sit ollaanki tosiaan himassa. Toooooooosi kivaa oli, iiiiiiso kiitos K:lle ♥

Huomenna sit päntitreenit apinoiden kaa ja sit maanantaina koko päivä kenraaliharkois ja iltapäiväl musalinjan konsertti ja pitäs siel lauleskellakki, huuuuui !

Tulipas täst pitkä....:D:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti