sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Driving slow on Sunday morning and I never want to leave

Chilli ja aikas muksa sunday ollu tänään. Aamulla alettii herätellä skopaa henkiin taas ja hyvinhän se lähti lopulta putputteleen ! Sillä sit vedettii vähä rundii ja faija opetti mua tankkaan suoraan siit automaatist ja höhöhö sehä ei tietenkää menny iha ku strömssös, piti käyä viel kotona sen jälkee vaihtamas vaatteet ja sit päräytin rauhalaan A:n himaan treenaileen.

Tänää oli (melkee) uus kokoonpano, omast bändist mukana minä, S ja A ja sit lisänä oli viel A:n veli rummuis ja sit toista skittaa tuli rämpytteleen At.
Porukka oli huippu luonnollisesti, jopa ehkä parempi kun oma pänti koska kaikki ties mitä teki ja oli rentoo mut silti saatiin tosi paljo aikaseks, eikä ees ollu outoo olla ainut naispuolinen henkilö neljän jätkän seassa (tää tosin jo kertoo meidän huumorintajun tasosta...:D:D:D). Varsinki At:n kaa mä oon aina tullu juttuun jostain syystä, se vaa on nii ystävällinen ja hymyilee ja vetää aina sata prossaa peliin tai enemmänki et oli ilo reenailla.  Meijän piti katella vaa aluks pari biisii koska on viel joku pari viikkoo aikaa keikkaan  mut sit ku asiat ja musa alko rullata nii ne sit vähä venähti yli neljätuntiseks... hups:D Mut ei sitä ees sillo huomannu, nyt vaa kättä ja nilkkaa pakottaa ja ääni vähä käheenä mut ei se mitäään.

Virnistelyttää, oli niin kivaa<:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti