keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Up in flames

Nyt alkaa tää duuni seurata mua jo himaankin, puuhailukärpänen puraisi nimittäin pahemman kerran.
Eka energianpurkaus kohdistui mihinkäs muuhunkaan kun kynsijuttuihin:D

Tää oli lähtökohta. Tässä olin säilytelly lakkoja, mut kuten näkyy, ne pursuu jo yli sekä ne kuivuu helpommin tollasis oudois asennois ja yritäppä vaan kaivaa tuolta pohjalta sit jotain lakkaa nii huhhuh.

Seuraavaks sit kasattiin koko kauneus pöydälle, elvytettiin parit lakat kynsilakanpoistoaineen avulla ja toivottomat tapaukset heitettiin suosiolla roskiksen syvyyksiin. Samalla myös laskin lakat, reilu 60 niit on jo, ei kyl uskois kun ikinä ei löydy sellasta sävyy mitä haluis:D


Seuraavaksi sit jaoin lakat ryhmiin värin/efektin perusteella.Uhrasin yhden lipastonlaatikon tälle hommalle, askartelin lakoille sit karsinat pahvista ja teipistä ja niiteistä.  Siihen jäi sit mukava kolonen, mihin saa laitettuu kynsilakanpoistotarvikkeet, dotting toolit, sudit, siveltimet ja konad-matskut.

Sinnehän se laatkko solahtaa mukavasti piiloon tarvittaessa ja on just tossa mun datauspisteen vieressä, eli voi näperrellä helpommin kynsii kun on jopa tavarat järjestyksessä ja kaikki samassa paikassa eikä tartte ravata ympäri kämppää ettimässä jotain tavaroita. Me likey.

Tällänen näpertely auttaa mukavasti unohtamaan sen tosiasian että kaikki muu menee vähä niinkun päin helvettiä nykyään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti