perjantai 4. helmikuuta 2011

Baby I'd never let you go

Olipas pakko tehä tällänens me wantey-postaus ku alko miettii äsken. katsokaa ja kuolkaa[8haluu reiän huuleen äääws;3 saa ny nähä suostusko porukat ja uskaltasko ite ees hehe joo terveisin miss herkkäperse:D noh anyway tnä silti tuli trendikoru.fi joku feikkihuulikoru et sais kokeilla(lol) mut se oli iha huonon kokone et näytinpäs ihan pelleltä. muttas saas ny nähä entiiijjä.


jo vähä pitemmän aikaa on tullu himottuu pinkkei hiuksii, inspiksen sain jack the materialistin vilulta. ihan eri asia tietysti on miten ne itelle kävis muttamutta haaveillaha aina saa eiks?

myöskin näitä tälläsii punaisia karvoja on tullu mietittyy kun alkaa tää brunena olo taas kyllästyttää joohuoh:D ihmisiltä on kysyny käviks mulle sillon joskus vuonna nakki punaset hiukset mutta kielteistä palautetta on tullut jonkin verran, nyyh>:

kuten eräät ovat livenä todistaneet ja toiset ehkä täältä lukenut tähän tätiin on iskenyt aivan mahoton kynsihimotusvimmamikäliekään. ongelmina on vaa aika, tarvikkeet ja varsinkin se taito, viimeksi mainittua kun tuskin nimeksikään. silti kuolaan aina koneen märäksi kun tsekkailen kynsiblogeja innolla. voivoooi, kylmiekisitjoskus!
kamerajalusta ois kyllä melko erittäin jees on tullut mietittyy viime aikoina. saispaha sit tännekki joskus jotai asupostauksii saaha(nyyh>:) ja tietenkin ihania teiniihkutusvääntäytymiskuvia räpsittyy urakalla(=


jospa sitä alkais aikustua(tai ihkuliteinistyä) tai jotai kun haluis korkkareitaaaaa! tämä mielihalu on kyllä kestäny jo noin vuoden ja tasan yhdet kiilakorkkarit kaapissa muttamutta:D sellaset melko matalapohjaset nilkkurit ois näin talvella/tulevana keväänä oikein namnam.

vaikka tää mun nykyinen pulikka on ollu vasta reilun vuoden niin haluisin uuttaaaaa. ei sillä emmä tohon tylsään peruskönttiin oo ikinä ihastunukkaan muttakun ei mun joululahjatoiveita kuunnella niin näin kävi(= tollanen iiiihana känny missä ois qwerty-näppäimistö on ollu toiveissa jo sellaset puoltoistvuotta muttas no money no honey, right? puhuin porukoille niin pappa sit sano et jos keväämmällä sit kun ois sweet sixteen ja talous ehkä vähä paremmas kuosis. jeij! ja ps. kuka tota pinkkii kuosii sitäpaitsi vois ees vastustaa oha se aika hot! (eikumitä eikö muka teistä>8)

3 kommenttia:

  1. toi puhelin kelpais mulle kans! :)

    VastaaPoista
  2. toi puhelin on ihana! :) tosin noi näppäimet näyttää aika pieniltä :s

    VastaaPoista
  3. mm niinpä(: mutjoo saispa sormilihakset treenii kunnolla:D

    VastaaPoista