sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ehkä väsyttää vähän mutta nyt ei nukuta

Kuten ehkä edellisestä postauksesta pystyi päättelemään, sisko muutti stadiin. Sen jälkeen sit alkoi operaatio Muutto viereiseen huoneeseen ja homma on nyt sit kutakuinkin valmis.

alkutilanne oli siis tämä:
 
Sisko vei lähinnä kaiken mennessään ja huone oli ihan tyhjä. Sit sain mummin moottorisängyn ja se otti ukin vanhan, oih:3 Eka tosin puunattiin koko paikka lattiasta kattoon ja lähti kyl iha mukavasti pölyy ja likaa.


Sit tyhjennettiin mun huone ja kasattiin kaikki kamat uuden huoneen lattialle.
Oonko kertonu et mulla on aika paljon kamaa? Eikä tossa oo kun ehkä puolet..

sain uuden roommaten♥ :3

Sit järjestelin kaikki tavarat hyllyyn mikä oltiin raahattu entisestä huoneesta.


Jotain uutuuksia tuli myös, löysin tälläsen jostain kaapin pohjalta, olin saanu joskus lahjaks mut en ollu ennen tykänny. Kyl toi nyt näyttää aika kivalta.

Poksu sit sijoitettiin tohon mut joudutaan varmaan siirtään koska tota ikkunaa ei sit vois pitää auki kun tulis vetoo tohon terraan.

Tässäpä tää sit suurinpiirtein olis. Vielä pitäs saaha joku kirjotus/datauspöytä ja sit telkkari tonne seinälle riippuun ja pitäs raahata vaatteet tänne ja järjestellä ne kaappeihin. Täs huonees on onneks enemmän vaatekaappitilaa, mikä tarkoittaa sitä et pääsee taas shoppaan!♥

Eilen oli sit taas bändin kaa keikka jossain ruunaalla korvessa ja oli taas vaihteeks huippuu! Matka suju jo hyvin ja nauratti ja sit paikka oli hyvä ja yleisö ihan paras ja ne tanssi siel iha innoissaa ja kiitteli tosi paljo ja oivoivoi<:
Kotimatka olikin sit vielä railakkaampi. Onnistuin myös jättään sormet autonoven väliin kun rakas rumpalimme paiskasi sen kii liian aikaseen♥ No ei kyl mitää murtunu tai mitää sellasta, pakottaa vaan vähä ja punertaa. Sit mentiin koko porukka viel A:n himaan jatkoille suunnitteleen tulevaisuutta ja popittaan hyvii biisei ja ottaan vähä ölssii. Himaan sit kotiuduttiinkin joskus kahen maissa mut hauskaa oli taas♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti