sunnuntai 25. joulukuuta 2011

All I want for christmas is you

Jotes jouluaatto oli ja meni ja oli ihan sikahyvä fiilis! Jotenkin sellainen pirtee ja yleensäottaen vaan onnellinen. Tärkeimmät ihmiset oli kaikki ympärillä, paria lukuunottamatta tietysti, joita sitten tulikin muisteltua.
Mutta sitten siihen tärkeimpään(öhöhöhöh) eli vuoden lahjasaldoon joka tulee sit kuvien muodossa koska en jaksa kirjottaa listaa...:D:D:D

                                               Pala Nominationiin, iskältä




Säilytysboksi nuoteille ym, mutsilta



Tää pakollinen suklaaboksi, porukoilta


Tammikuun Demi, porukoilta

Taika(kai?)-sarjan kippo, mutsilta


Vartalokuorinta(+ myös vartalovoide) jotka tuoksuu verkkomelonille, nami, mutsilta

10e lahjakortti kicksiin (jenssiin siis vie suuntani jollain välillä!), ensimmäine osa isosiskon lahjasta(:




 Tupla ja IHANAN tuoksunen saippua, M:ltä
Kortti on aika inside mut se kuvastaa mua.....:D:D


Suklaatuoksukynttilä ja kortti K:lta, tosin myös piitulta tuli samanlainen kynttilä joten nyt ainakin on mitä haistella joulunkin jälkeen!(;





Mt:ltä aivan IHANA lahja ja suloinen kortti ! Hihittelin ton lasiviilan päällä olevalle lapulle, koska niin totta!<:


Einsteini-L:ltä ihan itse taiteiltu kortti ja IHANANtuoksunen hajuvesi, nimeltään Le' especiale+ plus pullo ihanan pinkki ja sydämenmuotoinen♥ :3 Huomatkaa taustalla Tyra Banksin tissit, katoin samalla huippista kun kuvailin näitä....:D:D:D

E:ltä ihana kortti, BELGIALAISTA SUKLAATA(♥), shimmer-sävyisiä graffitikynsilakkoja 2pl sekä kynsibufferi, mikä tosiaan tuli tarpeeseen, ja mikä parasta, KUPLAMUOVIA joka on mun salainen pahe....:::D:D










Martsalta söpö kortti ja IHANA itsekoristeltu purnukka, johon kirjoteltu ihanii insidejuttui, E the Superwoman, Kello käy, Muuvit + mahtava yhteiskuva meistä kahesta+K vasemmalla♥ :D Huomatkaa levinnyt naamani ja varsinkin nenäni!



Nyt saan päästää luovuuteni valloilleen ihan luvan kanssa, mutsilta nimittäin tälläinen tee-se-itse-kalenteri, ajattelin piiperrellä jotain skräppäys-tyylistä.


Toinen osa siskon lahjasta, Papaija-Mango-tuotteita, huulikiilto/rasva. vartalovoide, saippua ymsyms, oon kuolannu tällästä varmaa syyskuusta asti ja kun olin stadissa siskosen luona ja käytiin seppälässä niin totesin et haluun tollasen ja se oli sit muistanu, on mulla aika paras sisko♥ !



Mummin neulomat villasukat ja lapaset♥ :3



Kummeilta tällänen rannekoru, ihanan yksinkertainen ja siks just niin nätti<:
Toiselta kummitädiltä sain Seppälään 20e lahjakortin(:



TRESemmén lämpösuojasuihke, mutsilta


Kynsilakanpoistoainetta mutsilta, erityisen hellävarainen kynsille koska ei sisällä asetonia. Tää tuli tosiaan tarpeeseen koska kuten jotkut ihmiset tietää, mulla ei yhet kynnet monta päivää pysy näpeissä ja koko ajan oon poistelemassa niitä ja se kuluttaa kynsimiä aika mukavasti.

Mutsi oli ommellu joulusen meikkilaukun joka sisälsi seuraavat tuotteet:

Blistexin huulirasva


Rimmelin(muistaakseni) Sexy Curls- ripsiväri.....


....sekä Rimmel London luomiväripaletti, toivon tosiaan et tossa ois enemmän pysyvyyttä ja pigmenttiä kun mun edellisessä Rimmelin paletissa, näytin ihan turpaansaaneelta sitä käyttäessä D:


Lisää suklaata, faijalta


Demin tilaus puoleksi vuodeksi, porukoilta!<:


Viiskybää, mummilta<:



Kynsitarroi, mutsilta


Ponnareita, mutsilta. Taino oikeestaa, kaikki mikä on mutsilta on myös faijalta koska molemmat on maksanu niitä, mut tuntus vähä tyhmältä todeta et "faija osti mulle ripsarii siis niiQ D4444" niin et mutsilta sit...:D:D

Ja sitten, viimeisenä mutta ei todellakaan vähimmäisenä(!):


Samsung Galaxy mini- kosketusnäyttöpulikka!
AH, saan vihdoinkin liittyä äly(-vapaa)puhelinlissujen klubiin♥

Kieltämättä aivan loistava saldo tänä vuonna, tuli taas huomattuu miten hyvin ihmiset mut tuntee koska kaikki lahjat oli just kun mulle suunniteltuja:D Nyt on taas materialisminhimo tyydytetty vähäksi aikaa.

Tänään on sit juhlittu faijan synttäreitä, kateltu leffaa, syöty (luonnollisesti) ratkeamispisteeseen asti ja vaan jutusteltu ja hengailtu.
Huomenna sitten tulis pikkuserkut perheeneen meille kahvitteleen yms, kiva nähä niitäkin ku viimeks varmaa kesällä nähelty ku asuvat epsoossa asti):
Tiistaina sit ois kampaaja-aika, vihdoinkin pääsee siistimään tätä reuhkaa ja sit mutsi värjäileen, ja sit ajattelin käydä rei'ittämässä korvia vähän lisää, jos vaan saan jonkun uhrin mukaan jonka kädestä voin puristaa veret ulos toimenpiteen aikana:D Tiistaina myös tulee Turusta porukoiden kummityttö äitinsä ja pikkuveljensä kanssa meille pariks päiväks. Kyseinen pikkuveli on varsinkin sikasuloinen, sellanen parivuotias nassikka joka tykkää jostain kumman syystä musta ihan kauheesti, koko ajan on halailemassa yms♥ Varmaan ainut lapsi tällä planeetalla joka oikeesti pitää musta..:D:D

Pitäs myös alotella joitai koulutöit kuten enkun ja filosofian esseetä muttamutta kyl täs ehk viel ehtii jossai välis. UV:ki ois tulossa, ei viel mitää tietoo mitä sillon mut varmaan martsan tai jonkun muun luo koko jättilössillä hupsuileen.

Ihmiset on ihan kivoja♥

Hyvät joulut ihmisille ja ps tästä tuli aikamoinen maratoonipostaus...:D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti