lauantai 10. joulukuuta 2011

Let go, as everyone lets go of me

Kiirettä on taas pitäny.
Torstaina pt3 läpi ja railakkaasti, arvosanalla 4/5, eli AIVAN HELVETIN HYVÄ varsinkin kun noin tiukka arvosteluasteikko ku vika tutkinto kuitenkin. Hih, happyhappy !

Eilen sit oli pikkujoulukeikkaa bändin kaa ja sehän oli taas vaihteeks mahtavuutta. Keikkacorollassa oli tiivis tunnelma mutta sekös vasta oli hauskaa. Laulettiin, naurettiin ja A tukehutti kaikki mun hiuslakkapullon kanssa):<
Keikka itessään oli täynnä ihania kommelluksia, mut toisaalta mitäs hauskaa tai muisteltavaa siinä sitten oisi jälkeenpäin !
Päätettiin sit mennä S:n luo jatkoille ja siellä sit hengattiin ja kateltiin PELOTTAVAA käärmeleffaa ja istuskeltiin A:n kanssa sylikkäin koska oli aika rajoitettu tila pienessä kerrostaloasunnossa. Alan ehkä ymmärtää miks kaikki porukoita myötenkin luulee et meillä on jotain juttuu, hmmmmm.....:D:D Hauskaa oli ja kotiuduttiin siinä sitten kahen maissa. Silti ei voinu nukahtaa vielä koska hihitytti. En voi vieläkään uskoo että mulla on oikeesti elämässä näin hienoja ihmisiä. Tältä ystävyyden kuuluukin varmaan tuntua.

Tänään sit aamusta heti K:n hiuksia värjäilemään ja vuodattamaan tunteista  sun muista lässynläästä. Sieltä sit tanssishow'ta katteleen koooooko porukan kanssa. Oli huippuu, vaikka päähän koski ihan helvetisti.

Nyt on aika häpihäpi olo. Ihmiset on kivoja♥ ja mikä tärkeintä, kun ympärillä on ihania ihmisiä, en mäkään osaa nähdä itteeni kauheena ihmisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti