sunnuntai 14. elokuuta 2011

I want your love I don't wanna be friends

Siis mitä, taas on sunnuntai.

Eilen oli hääkeikka bändin kaa ruunaalla ja HUHHUH. S tuli hakeen mut himasta peräkärrin kaa seittemän aikoihin illalla kunhan löysi eka tänne(hehheh...) ja sit lähettiin takas sen kämpälle lastaan peeaa kamoi sun muita ja nappaamaan E kyytiin ja huristeltiin hakemaan O ja rummut. Sit vielä M kyytiin ja nokka kohti ruunaata.

Se täytyy kyllä sanoa et meidän jätkät osaa tosissaan siistiytyy tilaisuutta varten, varsinkin O. Puvuntakki ja kauluspaita ja kaikki mut silti ei sellanen ylipukeutunu, ooom:3

Soitot nyt meni suht ok, erilaista toki oli koska M oli lainabasistina eikä sit ollu A:ta joka ois pitäny energistä fiilistä yllä mut siis kyllähän toi suju ihan kiitettävästi.
Soitettiin 3x45 min ja viimenen setti loppu siinä puol yhen aikaan. Siinä sit roudailtiin ja tiputettiin ihmiset himaan ja mut sit vikana eli olin kotona siinä kahen jälkeen(...). Ja eihän siinä heti saanu unta kun piti kelailla illan tapahtumia, hihi♥ <:

Sitten sainkin nukuttuu sellaset kolme tuntii kun jo kiskottiin ylös ja joensuuhun koiranäyttelyyn avuks. Melko skarppi olo oli kyllä täytyy myöntää. Mut hauva voitti koko potin, sai sertin ja voitti junnuluokan sekä oli rotunsa paras.

Kahentoista aikaan oltiin takas himas ja menin suoraan nukkumaan ja heräsin sit siinä kuuden aikaan. Ois pitäny tänään nähä kaverii jenssist mitä olin viimeks nähny kun sielt lähin viime kesänä mut sit aattelin et nyt oon itsekäs ja annan itteni levätä ja löllöillä kunnolla.

Siinäpä se sit meniki viikonloppu, ylihuomenna koulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti