perjantai 30. maaliskuuta 2012

Jag följer med dig hem i kväll, för jag vill inte vara själv

Otsikko Veronica Maggioo, taksomykket herra rautanaiselle ku vinkkas kyseisest artistist(8 Kivempi harjotella svenskaa ku kuuntelee musaa ja suomentelee samalla lyriikoit.VECKOSLUT! ♥ Oli jo aikakin, en ois jaksanu enää yhtää koulupäivää tälle viikolle. Keskiviikkon oli bilsan koe, meni iha semijees. Muistin huolestuttavan paljo fossiileist..:D
Torstain tt:n koe, meni iha SIKAHYVIN, kirjotin pitkii esseit ja olin ekan kerran lukion aikana koko sallitun ajan siin kokees. Jos ei ysiplussaa tai parempaa pasaha kokeesta arvosanaks ni petyn.

Tänää sit pelätty matikan koe, mut seki meni mun mielest tosi hyvin. Osasin jopa kaikki yheksän tehtävää laskee, eri asia sit et oliks ne oikee:D Noh, toiveet korkeella. Jarppa ja J tukiopetti mua eilen veispökkenis illal:Dd Nyt sit pitäs viikonloppu tankata svenskaa ja engelssii ni sit tiistaina loppus koeviikko ja sit pari päivää ni sit PITKÄ VIIKONLOPPU ( ♥ ) ja sit sen jälkee heti tiistaina bomballe tettiin lauantaihi asti ku valinnaisten viikko. Tulee varmaa kivaa ku pääsee tästä kylästä eroo vähäks aikaa ja saa hengaa melkee viiko vaa K:n kaa korvessa(----: hih.


! Tuleeks muistoi mielee piitu...:D:D


Heti parempi fiilis ku näky kokeissa kovan lukemisen tulos. Melkein oli stressaaminen sen arvosta. Mut saas ny sit nähä mitä tulis numeroks.
Hih, aurinko paistaa ! Tekis mieli perjantain kunniaks viinaa mut no money no honey.

Ps. näin viime yönä jännää unta N:stä ja nyt katon sitä ihan eri tavalla. khih, onse jännä tyyppi(----8
"Mitäs me ny sit tehään?"
"Nyt me vaa naatitaan ja katellaan minne se vie." Kuulostaa jopa iha sen puheelta...:D


Pahoittelut randomeist kuvist, oli random olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti